Search
Close this search box.

Одржани Пети спортско – рекреативни сусрети Синдиката локалне самоуправе, управе и јавних служби Републике Српске

Пети спортско-рекреативни сусрети запослених у органима локалне самоуправе, управе и јавних служби Републике Српске, у организацији Синдиката локалне самоуправе, управе и јавних служби Републике Српске, одржани су у Будви, у комплексу хотела „Словенска плажа“, у периоду од 8. до 11. јуна 2023. године.

На овим сусретима учествовала је и спортска екипа чланова Синдикалне организације Општинске управе и јавних служби Општине Фоча, која организационо дјелује у саставу Синдиката локалне самоуправе, управе и јавних служби Републике Српске, који је репрезентативан синдикат у области локалне самоуправе и члан је Савеза синдиката Републике Српске.

Спортска екипа је била састављена од радника из састава Општинске управе Општине Фоча, Јавне установе Музеј „Стара Херцеговина“ Фоча и Јавне установе Туристичка организација Општине Фоча, који су узели екипно учешће у сљедећим спортовима: пливање, стони тенис, стрељаштво, шах, пикадо, у мушкој и женској конкуренцији и мјешовитој комбинацији.

Иако је Синдикална организација први пут учествовала на спортско-рекреативним сусретима синдикалних организација из састава овог гранског синдиката, њени чланови су показали висок ниво одговорности и колегијалности према такмичењу, другим колегама, организатору и судијама, као и у тренуцима забаве и заједничког дружења. То је било препознато и од организатора, па је Синдикална организација била једини добитник међу бројним синдикалним организација која је добила плакету и диплому за фер плеј игру.

Синдикална организација се овом приликом захваљује својим члановима – учесницима Петих спортско-рекреативних сусрета на узорном и достојном репрезентовању Синдикалне организације и Општинске управе Општине Фоча, која се у Савезу синдиката РС и Синдикату локалне самоуправе, управе и јавних служби РС изговара са посебним  респектом и уважавањем.

Синдикална организација се захваљује и начелнику Општине Фоча, Милану Вукадиновићу, који је са своје стране пружио подршку и помоћ за учешће на овим сусретима.

Поделите: