Search
Close this search box.

За љепшу и уређенију Фочу

Општина Фоча, у сарадњи са Одјељењем за просторно уређење,  стамбено-комуналне послове, позива све заинтересоване Заједнице етажних власника, јавне установе, привредне субјекте, удружења грађана са подручја Општине Фоча који посједују слободне површине намијењене за садњу сезонског цвијећа, да се пријаве ради остваривања права на добијање цвијећа за садњу.

Право пријаве поводом јавног позива имају све Заједнице етажних власника, јавне установе, привредни субјекти, удружења грађана са подручја Општине Фоча.

Начин додјеле:

Општина Фоча ће донирати саднице различитог сезонског цвијећа свим заинтересованима који се пријаве на јавни позив.

 

Услови позива:

  1. Обавеза свих пријављених да морају посједовати слободне површине намијењене за садњу цвијећа.
  2. Обавеза свих пријављених да преузето сезонско цвијеће самостално засади унутар свог посједа и одржава током вегетационе сезоне (залијевање и окопавање).

Рок за пријаву је до 21.априла 2024.године.

Начин пријаве:

Пријава се врши путем обрасца, који се може преузети на веб страници општине или на инфо пулту Општине Фоча и достављања истог лично или путем мејл адресе: prostornouredjenjefoca@gmail.com

Детаљне информације заинтересовани могу добити на број телефона:  058/232-436

Почетак ове активности је у склопу избора за најљепше двориште у нашем граду, које ће бити организовано у наредном периоду и биће упућен јавни позив за избор најљепшег дворишта  и терасе-балкона на подручју града и приградских насеља у нашем граду.

За најљепша уређена дворишта и терасе биће предвиђене и новчане награде.

Поделите: