Search
Close this search box.

МАТУРАНТИМА НА ПОКЛОН 180 УЛАЗНИЦА ЗА КОНЦЕРТ “РИБЉЕ ЧОРБЕ”

Стотину осамдесет бесплатних улазница за концерт познате рок групе “Рибља чорба” фочански матуранти добили су данас на поклон добили од начелника општине , Радисава Машића.

Прије него званично 2.јуна прославе матуру и поново приону на учење за пријемне испите, у понедјељак 8.маја, матуранти ће заједно отићи на концерт да игром и пјесмом крунишу завршницу средње школе.

-Овај гест је веома лијеп и нама је значајан , на концерт ћемо сигурно отићи и драго нам је што општина пази на нас-рекла је Милица Савић, ученица четвртог разреда фочанске гимназије.

Годинама уназад локална управа поводом завршнице средњошколског образовања матурантима поклања улазнице за концерте који се организују у оквиру Мајских свечаности.

MATURANTI ULAZNICE 2

Честитајући матурантима завршетак наставе начелник општине Фоча, Радисав Машић, пожелио им је успјех у будућем наставку школовања.

-Сваке године поводом прославе Дана општине 9.маја организујемо концерт познатих група, а исто тако матурантима поклонимо улазнице. То је гест пажње, да им остане као успомена на дружење, а наша је жеља да се врате у општину након завршетка факултета и надамо се да се догодине видимо и на потписивању стипендија за студенте-рекао је Машић.

Концерт “Рибље чорбе”, биће одржан у Градској дворани са почетком у 20.00 часова.

Поделите: