Search
Close this search box.

НОВИ ЛИНК ЗА 38. РОЂЕНДАН РАДИО ФОЧЕ

За 38. рођендан који  Радио Фоча прославља данас овај радио добио је нови линк, чиме је побољшан сигнал,  који је сада стерео и у пуном капацитету.

Први електронски медиј у регији Горње Подриње први пут се огласио 26. новембра 1976. године и од тада никада није престајао са радом.

Радио Фоча свакодневно емитује девет часова сопственог програма, од 8.00 до 17.00 часова, изузев у дане викенда када програм траје до 16.00 часова, и саставни је дио Центра за културу и информисање.

Станица испуњава све услове и стандарде, тако да посједује сталну дозволу за емитовање програма.

-Ријешили смо дугогодишњи проблем новим линком, прошле године купили смо и предајник, тиме је повећана чујност и добило се на квалитету звука, и самог рада. Побољшани су сви услови за рад, а трудимо се да будемо информативни, објективни, тачни, правовремени и на корист свих слушалаца-каже Владимир Пантовић, директор Центра за културу и информисање и главни и одговорни уредник Радио Фоче.

Радио Фочаодшколовао је читаву генерацију новинара који су данас наставили или настављају своје завидне каријере широм РС, а своју најзаслужнију улогу радио је одиграо током протеклог одбрамбено-отаџбинског рата у БиХ, када је нон-стоп, благовремено и објективно обавјештавао слушаоце о ратним збивањима,  и попут пријатеља храбрио у свим тешким временима.

Поделите: