Search
Close this search box.

Одржан састанак са руководством Удружења пензионера општине Фоча

Начелник општине Милан Вукадиновић одржао је радни састанак са руководством Удружења пензионера општине Фоча, на коме се разговарало о раду Удружења, као и постигнутим резултатима током прошле године.

Представници пензионера упознали су начелника о раду и резултатима овог Удружења у протеклом периоду као и планираним активностима, а посебно су истакли да би им било значајно да се Удружење пензионера  прогласи удружењем од општег интереса општине Фоча, са чиме је сагласан и начелник.

„Најстарија популација својим преданим и транспарентним радом заслужује помоћ општине и ми ћемо и даље наставити помагати активности, првенствено тако што ће буџетска средства у наредној години, умјесто досадашњих 40.000 КМ бити повећана на 60.000 КМ“, рекао је начелник.

Начелник Вукадиновић се захвалио пензионерима на њиховој посјети и посебно нагласио да цијени све оно што раде за своје чланове, те ће и у будућности имати подршку за све своје пројекте и планиране активности, што је и договорено на радном састанку.

Поделите: