Search
Close this search box.

Турнир „Фудбал френдс“ 16. пут у Фочи

На стадиону ФК Сутјеска од 29. до 31. јула одиграће се традиционални 16. Међународни омладински  фудбалски турнир Фудбал френдс. На турниру ће учествовати Црвена звезда, Београд (Србија), НК Ријека, Ријека (Хрватска), Академија Пандев, Струмица (С. Македонија), Борац, Бања Лука (Република Српска), Сутјеска, Никшић (Црна Гора), Жељезничар, Сарајево (Босна и Херцеговина), Војводина, Нови Сад (Србија), Сутјеска, Фоча (Република Српска).

Тим поводом начелник општине, Милан Вукадиновић посјетио je стадион Рајко Митић и уручио предсједнику ФК Црвена звезда, Светозару Мијаиловићу специјалну захвалницу. Фудбалски клуб Црвена звезда је једини клуб који је током досадашњих 15 година учествовала на свим турнирима, што је истакао и начелник општине и додао да је част и задовољство бити у континуитету домаћин великом броју клубова из свијета и региона током протеклих 15 година, а посебно Црвеној звезди која има велики број поштовалаца у самој Фочи и околини.

Светозар Мијаиловић се захвалио на признању које је примио у име клуба и изразио вјеровање да ће Црвена звезда наставити лијепу традицију учествовања на турниру Фудбал френдс, нагласивши да су се сви играчи и стручни штаб Црвене звезде у сваком тренутку осјећали добрдошли у пријатељском окружењу у Фочи.  Важна је улога Црвене звезде да развија и одржава пријатељске односе са Фочом и клубовима који учествују на турниру.

У оквиру Фудбал френдса и ове године биће одржан округли сто, овај пут под називом „Фудбал- мост пријатељства“ и то у суботу, 30. јула у 12,00 часова у Центру за културу и информисање.

 

Поделите: