Search
Close this search box.

ЈАВНИ ПРЕДПОЗИВ KАРИТАСA И ОПШТИНЕ ФОЧА

Kаритас Швицарске у БиХ, заједно са партнерским општинама: Фоча, Чајниче, Фоча ФБиХ, Град Горажде, Ново Горажде, Пале ФБиХ, Вишеград и Рудо, отворио је II Јавни предпозив за локално становништво наведних општина с циљем подршке и оснаживања кроз учешће и финансирање у пројекту “SELLS”.

Циљ је подржати појединце и породице, локална удружења и мале бизнисе који имају идеју на који начин увећати властито приходовање, а спадају у категорију незапослених, запослених са недовољним примањима и друге категорије становништва у неповољном економском и социјалном положају. Грантови до 5,000 КМ за појединце и до 15,000 КМ за облике заједничког пословања, у наредне двије године, бит ће финансирани од стране Kаритаса Швицарске, наведених општина и подразумијевају финансијско учешће корисника до 20%.

Све детаље и Пријавни формулар је могуће пронаћи на инфо пулту општина, wеб страницама општина и на ФБ страници Kаритаса Швицарске у БиХ.

Посебно охрабрујемо жене и женске организације, омладинске организације у било којој области дјеловања (пожељно занатство), те појединце и групе усмјерене на ИТ сектор, да се пријаве.

Евентуалне апликације Кандидата са којима је већ потписан Уговор у I позиву пројекта “SELLS”, неће бити разматране у овом  позиву.

Предпозив остаје отворен 15 дана од дана објављивања, до 03.12.2021 године.

 


АПЛИКАЦИОНИ ФОРМУЛАР – ПРЕУЗМИТЕ

Поделите: