Search
Close this search box.

Јавни позиви за додјелу финансијске подршке малим пројектима

УСАИД кроз пројекат ПРО-Будућност и Институт за развој младих КУЛТ објављују Јавни позив за додјелу финансијске подршке малим пројектима.

Пројекат ПРО-Будућност у континуитету осигурава бесповратна средства за иницијативе које доприносе процесу помирења и изградње повјерења у БиХ, заговарају за мир и колективну визију за стабилну будућност и повезују локалне заједнице.

На Јавне позиве могу се пријавити: удружења младих, неформалне групе младих као и организације цивилног друштва које дјелују у локалним заједницама у којима се проводи пројекат ПРО-Будућност.

Од апликаната се очекује да своје идеје и приједлоге креирају у складу са Платформом за мир која је резултат интензивног и дуготрајног рада пројекта ПРО-Будућност у локалним заједницама у БиХ.

Од апликаната се тражи да до 16. 11. 2020. године, до 15:00 сати, доставе пријаву са свим траженим обрасцима (у наставку), путем онлине форме на слиједећем линку: https://app.smartsheet.com/b/form/a6a7ce709e5c41f9ad0350f5915b67bb

Области јавних позива и обрасци

Пројектни приједлози морају се односити на изградњу мира и јачања повјерења у БиХ.

Средства, тј. мали грантови ће бити на располагању за области/активности/иницијативе из наставка.
Кликом на документе поред области отвара се сет докумената за апликацију:

Мали грантови за подршку младима (Линкови: ЈАВНИ ПОЗИВ и ОБРАЗАЦ за пројектни приједлог)
Мали грантови за организације цивилног друштва (Линкови: ЈАВНИ ПОЗИВ и ОБРАЗАЦ за пројектни приједлог)

Образац буџета исти је за све области и доступан је на ОВОМ линку.

УСАИД-ов пројекат ПРО-Будућност проводи Цатхолиц Релиеф Сервицес (ЦРС) у сарадњи с Царитасом БиХ, Институтом за развој младих КУЛТ, Форумом грађана Тузла (ФГТ), Хелсиншким парламентом грађана Бањалука (хЦА) и Међурелигијским вијећем БиХ (МРВ).

Поделите: