Search
Close this search box.

МАШИЋ: ОПРЕМАЊЕ СТУДЕНТСКОГ ДОМА ОДВИЈА СЕ ПЛАНИРАНОМ ДИНАМИКОМ

Опремање студентског дома у Фочи одвија се планираном динамиком, а овај капитални објекат у којем ће смјештај бити обезбијеђен за  350 студената, изграђен је по најновијим стандардима, изјавио је начелник општине Фоча, Радисав Машић.

DOM FOCA OPREMANJE I

Машић, који је данас обишао новоизграђени студентски дом, истакао је да локално предузеће „Мира-мар“ којем је након тендерске процедуре повјерен посао на опремању дома, максимално ангажовано и да добар дио посла приводе крају.

-Већ је добар дио опреме стигао, душеци, столице, столови, постављени су ормани, направљено је све оно што је у собама неопходно и углавном инсталисано и извођач очекује да ће у складу са задатим роковима завршити свој дио обавеза-рекао је Машић.

DOM FOCA OPREMANJE

Он је додао да ће ускоро бити испоручена и опрема за кухињу, након чега ће у потпуности бити завршена трећа фаза изградње дома.

-Тај дио обавеза сачекаће још мало времена, јер је тендер , који је био расписан поништен због тога што је у међувремену одустала заинтересована страна и тај тендер је поново расписан. Та процедура ће чекати отприлике неких мјесец дана и онда ћемо имати новог извођача који ће и тај дио посла завршити-додао је Машић.

DOM FOCA

Он је нагласио да ће студенти у Фочи наредну академску годину сигурно дочекати у новим студентским собама.

Изградњу студентског дома у Фочи и адаптацију нове зграде Православног богословског факултета “Свети Василије Острошки” у Фочи финансира Влада РС средствима из аустријског кредита.

 

Поделите: