Search
Close this search box.

НОВОГОДИШЊИ ПРИЈЕМ НАЧЕЛНИКА ЗА МЕДИЈЕ И ПРИВРЕДНИКЕ

Начелник општине Фоча Радисав Машић организовао је данас новогодишњи пријем за представнике медија и привреднике са подручја општине Фоча.

Машић је истакао да је у години на измаку општина свим корисницима буџета измирила обавезе у складу са планом, те да буџетску годину завршава са суфицитом у износу од 120 000 марака.

prijem nacelnik opstine II

-Иза нас је много обављеног посла, а оно што је најважније је да никоме ништа не дугујемо, и да све своје обавезе измирујемо на вријеме. Кренули смо у пројекат реконструкције водовода, ускоро потписујемо уговор за обнову жељезног моста на Дрини, студентски дом и нова зграда Богословског факултета биће усељиви догодине, а у овој години стамбeно смо збринули све борачке категорије са подручја наше општине, бројне повратнике и расељена лица, захваљујући сарадњи са ентитетским и државним министарствима и међународним организацијама-навео је Машић и додао да ће социјалне категорије увијек бити на листи приоритета актуелне власти.

prijem nacelnik opstine

Он је нагласио да извршна власт има успјешну сарадњу са медијима којима ће, како је рекао, увијек бити доступна за сваку сарадњу.

На пријему је истакнуто да ће општина и у будућности помагати и подржавати рад свих привредних произвођача чији је циљ директно везан за развој фочанске општине.

prijem nacelnik opstine III

Фочански привредни предузетници задовољни су сарадњом са извршном влашћу.

-Имамо коректну сарадњу и надамо се неким будућим пројектима из нашег сектора на подручју општине. До сада је све било у најбољем реду, што очекујемо и даље-рекао је Бошко Ивановић из предузећа “Конструктор” доо Фоча.

Начелник општине Радисав Машић сутра ће бити гост у емисији “Разгледница” Радија Фоча од 13 часова. Тема разговора је сумирање резултата године на измаку и планови актуелне власти за наредну годину. Грађани ће у том термину моћи да поставе питања првом човјеку општине на број телефона 210 915.

Поделите: