Search
Close this search box.

ОДБОЈКАШИЦЕ И СТОНОТЕНИСЕРИ НАГРАЂЕНИ ЗА УСПЈЕХЕ НА 52.МОСИ

 

О изванредном успјеху фочанских одбојкашица и стонотенисера на недавно одржаним МОСИ у Пожеги још увијек се у суперлативу препричава у фочанској јавности. За злато и бронзу које су донијели кући симболично су данас награђени од начелника општине Фоча Радисава Машића бесплатним цјелодневним улазницама на базен, које ће користити до краја сезоне купања.
Женска одбојкашка селекција и стонотенисери достојно су представили Фочу у Пожеги, окитили се златном и бронзаном медаљом и тако оправдали повјерење и овогодишњи избор представника општине, да ове двије екипе отпутују на 52.Међуопштинске спортске игре. Кажу да ће им бесплатне улазнице на базен, добро доћи, како за разоноду, тако и за стицање физичке кондиције.
-Значи нам ова симболична награда, прије свега што смо ми све дјевојке које ћемо базен максимално љетос користити. Наш успјех у Пожеги био је круна досадашњег рада-каже Маја Машић , капитен Одбојкашког клуба „Маглић“.
-Свака подршка је добродошла, а ми смо ту да се боримо за наш град, да доносимо медаље, тако ће надам се бити и наредних година-каже стонотенисер Александар Дракул.
Од када постоје МОСИ фочанске одбојкашице први пут су у историји овог града освојиле злато. Њихов тренер Младен Обреновић поносан на ову чињеницу, али и захвалан на подршци општине.
-Надам се да смо ми оправдали очекивања на МОСИ и освјетлали образ општине како спортским , тако и понашањем уопште у Пожеги-истакао је Обреновић.
Начелник општине Фоча Радисав Машић рекао је да симболичним наградама својим спортистима општина Фоча показује да ће их увијек мотивисати и подржавати у постизању изванредних резултата на такмичењима широм РС и Србије.
Да брине о перспективи својих спортиста општина је показала и на примјеру одбојкашице Иване Радовић, која је и члан пионирске одбојкашке репрезентације БиХ. Финансијски ће подржати њен одлазак на припреме и тренинге са државном екипом на предстојеће Балканско првенство у одбојци.

 

Поделите: