Search
Close this search box.

РЕЗУЛТАТИ ДРУГОГ ТАКМИЧАРСКОГ ДАНА

За јубиларни 10. трофеј међународног омладинског турнира „Фудбал френдс“, на Градском стадиону у Фочи вечерас ће се борити кадети црногорске Будућности и хрватске Ријеке. У првом полуфиналном сусрету, након 0:0 у регуларних 80 минута, Будућност је бољим извођењем пенала савладала скопски Работнички са 5:3. Јунак меча био је голман Будућности Милисав Вуксановић, који је одбранио један пенал и тако своју екипу одвео у финале.

У другом полуфиналу Ријека са 2:0 славила против сарајевског Жељезничара, головима Едина Фатића у 25. и Антонија Белобрадића у 44. минуту. Играч Ријеке Матко Будан истакао је да је утакмица била јако тешка.

У мечевима за пласман од петог до осмог мјеста, Олимпија је савладала Војводину са 2:1 (Јакоб Новак у 29, Нико Адамић у 41. минуту- Александар Ловре у 55.) , а Црвена звезда домаћу Сутјеску са 2:0 (Андрија Црнадак у 20. и Марко Ђорђевић у 55. минуту), па ће данас за пето мјесто играти Олимпија-Црвена звезда (16.00), а за седмо Сутјеска-Војводина (10.00). Меч за 3. мјесто, у којем се састају Работнички-Жељезничар игра се од 17.30, а финале између Ријеке и Будућнсоти почиње у 19.30 часова.

Поделите: