Search
Close this search box.

Позив на јавну расправу о Нацрту Статута општине Фоча

Јавна расправа ће се одржати у четвртак, дана 29. маја 2014. године, у згради Општине Фоча, у сали друштвено-политичких организација, са почетком у 11,00 часова.

Јавна расправа о Нацрту Статута Општине Фоча одржава се по Закључку Скупштине општине Фоча, број: 01-022-26/14 од 29.04.2014. године, разматрањем текста Нацрта Статута Општине Фоча, који је прихваћен на 17. редовној сједници Скупштине општине Фоча, од 29.04.2014. године и упућен на јавну расправу.

Нацрт Статута Општине Фоча је, сходно Закључку Скупштине, објављен на интернет страници Општине Фоча www.opstinafoca.rs.ba.

Јавна расправа на предметну тему ће послужити за утврђивање текста приједлога Статута Општине Фоча, који ће бити предмет разматрања на 18. редовној сједници Скупштине општине Фоча.

Позив за одржавање јавне расправе о Нацрту Статута Општине Фоча је достављен на адресу начелника Општине Фоча, одјељења из састава Општинске управе Општине Фоча, политичких странака, као и одборника из састава Скупштине општине Фоча, а биће објављен и у средствима јавног информисања општине Фоча. (Позив)

Поделите: