Search
Close this search box.

Програм јавних расправа о Нацрту буџета Општине Фоча за 2024. годину

Скупштина Општине Фоча је 09. новембра закључком усвојила Нацрт ребаланса буџета Општине Фоча за 2023. годину и Нацрт буџета Општине Фоча за 2024. годину и упутила их на јавне расправе.

Јавне расправе о Нацрту ребаланса Општине Фоча за 2023. годину и Нацрту буџета Општине Фоча за 2024. годину биће одржане у следећим терминима:

Дана 17.11.2023. године, са представницима буџетских корисника, биће одржана јавна расправа у згради Општине Фоча у сали број 31, са почетком у 13 часова. Очекује се присуство представника Општине Фоча, Дјечијег вртића „Чика Јова Змај“, Центра за социјални рад, Музеја„Стара Херцеговина“, Центра за културу и информисање, Туристичке организације, Средњошколског центра и Српске централне библиотеке „Просвјета“ (за ову активност задужује се Одјељење за финансије).

Дана 20.11.2023. године са представницима корисника грантова који немају своје буџетске позиције, представницима невладиних и непрофитних организација, представницима мјесних заједница и осталим заинтересованим правним и физичким лицима биће одржана јавна расправа у сали ДПО-а са почетком у 11 часова.

И ове године, сви заинтересовани грађани могу да учествују у јавним расправа путем контакт форме на дну странице. Коментаре, сугестије и мишљења је могуће послати до 20.11.2023. године.



Нацрт ребаланса буџета Општине Фоча за 2023. годину



Нацрт буџета Општине Фоча за 2023. годину

Уколико желите да узмете учешће у изради Приједлога ребаланса буџета Општине Фоча за 2023. годину и Приједлога буџета Општине Фоча за 2024. годину са својим мишљењем, коментаром, критиком или сугестијом, то можете урадити и попуњавањем следеће електронске форме.

Ваш коментар можете послати путем следеће форме. Поља са звјездицом су обавезна. Након што попуните сва потребна поља притисните дугме „Пошаљи“.

Поделите: