Search
Close this search box.

Општина Фоча: Јавни позив за учешће у ИМПАКТ инкубатору пословних идеја

Инвестицијска фондација ИМПАКТ је у протекле четири године у сарадњи са 56 локалних заједница и јавних служби за запошљавање у БиХ реализирала ИМПАКТ инкубатор пословних идеја, у којем је подржано оснивање и унапређење преко 330 нових пословних подухвата широм Босне и Херцеговине. Инвестицијска фондација ИМПАКТ наставља реализацију активности које се односе на подршку развоју предузетништва и очувању радних мјеста предузетника и малих предузећа, а у сарадњи са локалним заједницама, кантонима и службама за запошљавање у Босни и Херцеговини. Више информација о инкубатору пословних идеја доступно је на www.impakt.ba.

У склопу заједничке сарадње између Инвестицијске фондације ИМПАКТ и општине Фоча у 2023. години реализирати ће се програм ИМПАКТ инкубатор пословних идеја који ће, између осталог, обухватити програм предузетничке обуке, те финансијску, стручну и менторску подршку за најбоље оцјењене пословне идеје на подручју Фоче, у складу са расположивим финансијским средствима за подршку предузетницима.

С тим у вези, расписан је Јавни позив у сврху учешћа у наведеном програму на који могу аплицирати младе особе од 18 до 35 година старости са пријављеним мјестом боравка/пребивалишта на подручју опшине Фоча.

Јавни позив, пријавни формулар за учешће у програму ИМПАКТ инкубатор пословних идеја општине Фоча и изјава се могу преузети у прилогу текста или у шалтер сали.

 Јавни позив за учешће у ИМПАКТ инкубатору пословних идеја општине ФочаПријавни формулар за учешће у програму ИМПАКТ инкубаторИзјава

Поделите: