Search
Close this search box.

Потписан уговор о изградњи терена са вјештачком травом

Општина Фоча у наредном периоду добиће фудбалски терен са вјештачком травом. Уговоре су данас потписали предсједник Фудбалског савеза Републике Српске Вицо Зељковић, представник Подручног фудбалског савеза Бањалука и осам градоначелника и начелника, међу којима је и начелник Милан Вукадиновић.

Потписивању уговора присуствовали су градоначелници Добоја, Требиња, Зворника, Лакташа и Приједора, као и начелници Фоче, Невесиња и Пала.

Изградња терена са вјештачком травом помоћи ће срединама које учествују у пројекту за даљи развој не само фудбала, већ комплетног спорта.

Предсједник Фудбалског савеза Вицо Зељковић навео је да ће изградња нових терена коштати више од 500 хиљада марака по терену. Савез ће сносити трошкове травнате подлоге, а градови и општине трошкове грађевинских радова.

Претходно, општина Фоча је добила средства од Покрајинске владе у износу од 1.700.000.00 динара као финансијску помоћ за унапређење капацитета, односно постављање вјештачке траве на помоћном стадиону – фудбалском терену у улици Бранка Радичевића.

Поделите: