Search
Close this search box.

Наставак сарадње са Фондацијом „За породицу“

Општина  Фоча и Фондација “За породицу” позивају привреднике да се укључе у пројекат “Пријатељи породице” на начин да дају попуст на робе и услуге породицама са троје или више дјеце.

Начелник Општине Фоча Милан Вукадиновић и предсједник Фондације „За породицу“,  доц. др Драган Дакић, закључили су 15. aвгуста  2021. године, Уговор о реализацији пројекта „Пријатељи породице“.

 

Овом приликом Вас позивамо да се укључите у пројекат као Пријатељ породице – давалац попуста на своје робе или услуге породицама са троје и више дјеце, те на тај начин подржите саме породице и наталитет.

Осим подршке наталитету Пројекат је конципиран тако да садржи и мјере подршке локалној привреди. Подстицај привредном развоју се огледа у томе што је за све  Пријатеље породице обезбијеђено бесплатно кориштење јединствене електронске продајне платформе преко које могу непосредно пласирати своје производе и услуге и то свим циљним групама на тржишту.

Сходно наведеном, обавјештавамо Вас о могућностима закључења уговора о пословној сарадњи са Фондацијом „За породицу“, а сви детаљи пословне сарадње биће дефинисани у сваком индивидуалном уговору између Фондације „За породицу“ и привредног друштва.

Уколико сте заинтересовани за склапање овог уговора потребно је да се електронским путем обратите предсједнику Фондације, доц. др Драгану Дакићу на адресу dragan.dakić@zaporodicu.org, како бисте усагласили вријеме и датум одржавања састанка. Мејл треба да садржи податке о називу Ваше компаније/институције, адреси и лицу овлаштеном да у Ваше име преговара/заступа у вези овог позива.

Поделите: