Search
Close this search box.

Блогери и инфлуенсери из региона уживали у природним љепотама Фоче и Плужина у оквиру ФАМ Трип-а

У Фочи и Плужинама је у периоду од 19-25. јула 2021. године одржан “Фамилиризатион Трип”, активност пројекта Туризам, Адреналин и Рафтинг Авантура Т.А.Р.А. која има за циљ да промовише туристичке потенцијале и атракције ове двије општине. ФАМ Трип је окупио блогере и инфлуенсере из региона који су током шестодневне посете општинама уживали у природним љепотама и бројним туристичким производима које оне имају да понуде.

Прва три дана била су резервисана за посјету општини Фоча. Блогери и инфлуенсери из региона су имали прилику да посјете Национални парк “Сутјеска”, планину Зеленгора и језера Горње и Доње баре, видковце Борић, Драгош седло, Бешкита, Пријевор, прашуму Перућицу, Долину хероја, као и културно-историјске објекте у самом граду. Авантуристичку посјету општини Фоча завршили су појетом Трновачом језеру – језеро које зову “срце планина”, гдје су уживали у нестварној љепоти овога краја.

“Фам трип” је наставио даље свој “караван” према ријеци Тари, гдје су учесници уживали у рафтинг авантури и доживјели несвакидашњи адреналински ужитак. Након Таре, летјели су изнад Пивског језера, најдужим ЗИП ЛИНЕ-ом у Црној Гори (1400М). У наставку свог путовања и откривању бескрајне љепоте Пивског краја, уз организовани јееп сафари посјетили су пивску планину и Дурмиторским прстен, уживали на Црном језеру, Жабљаку и кањону ријеке Сушице.

Последњи дан упознавања са љепотама Парка природе “Пива”, учесници ФАМ Трип-а посјетили су Стабањска језера, бисере овога краја, ледничка језера удаљена 4.5км од села Стабана, по којем су добила имена.

Посјета Општини Плужине завршена је уз манифестацију “Пивска прича”, уз музичке ноте црногорског бенда Рудолф, нишке групе Галија и уз једног од најпознатијих вокала народне музике Мирослава Илића.

“Фамилиризатион Трип” је један у низу од активности пројекта ”Туризам, Адреналин и Рафтинг Авантура (Т.А.Р.А)” који спроводе Опс̌тине Плуз̌ине и Фоц̌а, у сарадњи са Парк Природе Пива и Туристиц̌ком организацијом опс̌тине Фоц̌а, а финансира Европска унија у Босни и Херцеговини у оквиру Програма прекограниц̌не сарадње ЦБЦ БиХ-МНЕ.

[Best_Wordpress_Gallery id=”11″ gal_title=”FAM Trip”]

Поделите: