Search
Close this search box.

“Пивска прича” уз ноте Рудолфа, Галију и Мирослава Илића подигла плужинску публику на ноге

У Плужинама је 24. јула 2021. године, у градском амфитеатру, а уз финансијску подршку Европске уније одржана манифестација „Пивска прича“, која је привукла велико интересовање публике из Црне Горе, БиХ и шире. У оквиру манифестације у Фочи је такође претхдоног дана одржана промо свирка којом се најавио догађај у Плужинама.

Отварање концерта припало је црногорском бенду Рудолф, гдје су се многобројној публици представили својим пјесмама. На сцену је потом изашла нишка рок група Галија, која је својим чувеним хитовима изазвала сјајну реакцију код публике. Након Галије, бину је преузео Мирослав Илић, један од најбољих вокала народне музике, који је одличном атмосфером затворио овај музички догађај.

Концерт је привукао велики број посјетилаца, који су искористили викенд да уживају у природним и туристичким атракцијама који пружа општина Плужине и Парк природе “Пива” и тако уживали у рафтинг авантури, крстарењу, зип лине-у, пјешачким стазама, као и у купању у тиркизно-плавом Пивском језеру.

„Пивска прича“ је једна у низу од активности пројекта ”Туризам, Адреналин и Рафтинг Авантура (Т.А.Р.А)” који спроводе Општине Плужине и Фоча, у сарадњи са Парк Природе Пива и Туристичком организацијом општине Фоча, а финансира Европска унија у Босни и Херцеговини у оквиру Програма прекограничне сарадње ЦБЦ БиХ-МНЕ.
Циљ пројекта је развој и промоција прекограничног подручја као јединствене дестинације за активни туризам. Реализација је почела 1. децембра 2019. и трајаће двије године, до краја новембра 2021. године.

[Best_Wordpress_Gallery id=”12″ gal_title=”Pivska priča”]

Поделите: