Search
Close this search box.

ЈАВНИ ПОЗИВ за развој бизниса маргинализованих група жена

Opština Foča raspisuje Javni poziv u okviru implementacije USAID Programa podrške marginalizovanim grupama žena na području opštine Foča kao partnerske jedinice lokalne samouprave. Sredstva za finansiranje biznisa obezbjeđena su sufinansiranjem 50% od Američke agencije za međunarodni razvoj USAID/ PPMG i 50% iz budžeta Opštine Foča.

Finansiranje samozapošljavnja lica iz ciljne grupe iz Javnog poziva za 5 lica u iznosu od 5.000,00 KM po jednom nezaposlenom licu, nosiocu aplikacije, što ukupno iznosi 25.000,00 KM.

Pravo na dodjelu sredstava kroz Javni poziv imaju žene koje pripadaju marginalizovanim grupama, žene žrtve nasilja, samohrane majke, nezaposlene žene mlađe od 30 godina, žene s invaliditetom ili s djetetom s invaliditetom, nezaposlene žene koje žive i koje će svoju samostalnu djelatnost obavljati u ruralnom području opštine Foča.

Javni poziv i prijavni obrazac na kojima je navedena potrebna dokumentacija možete preuzeti u šalter sali Opštine (šalter 4) ili na zadnjem delu ove vesti ili na početnoj strani (bočni deo) .

Prijave sa potrebnom dokumentacijom dostaviti lično u šater salu(šalter broj 4) ili putem pošte na sljedeću adresu:
Opština Foča
Kralja Petra I bb
73 300 Foča
Sa naznakom „Za Komisiju za dodjelu sredstava u sklopu Programa USAID/PPMG“
Takođe je obavezno na koverti navesti i broj Javnog poziva i napisati „NE OTVARATI“.

Поделите: