Search
Close this search box.

ПРИПРЕМЕ ЗА 14. „ФУДБАЛ ФРЕНДС“ У ПУНОМ ЈЕКУ

Организациони одбор 14. Међународног омладинског турнира „Фудбал френдс“ одржао је сједницу на којој су усаглашене активности и послови неопходни за успјешну реализацију овог престижног спортског догађаја, који се одржава у Фочи од 27.до 29.јула.

И ове године сви учесници ће бити смјештени у Студентском дому у Фочи, а терен Градског стадиона је у одличном стању, речено је на састанку.

Предсједници комисија које су укључене у организацију увелико раде на својим задацима и очекује се да ће до почетка и за вријеме турнира све протећи у најбољем реду.

Од раније су познати учесници „Фудбал френдса“, а први пут ће на турниру учествовати једна екипа из Азије, кинески суперлигаш Тјенџин ТЕДА. Поред њих и домаће Сутјеске, учешће су потврдили Марибор из Словеније, Црвена звезда из Србије, Будућност из Црне Горе, Вардар из Македоније, Жељезничар из БиХ и бранилац титуле пријатељства, Ријека из Хрватске.

Очекује се да ће округлом столу под називом „Фудбал је шанса“, који ће бити организован у оквиру турнира, присуствовати амбасадори и представници амбасада земаља из којих ови клубови долазе.

Финалну утакмицу и ове године преносиће Арена спорт, што је од великог значаја за турнир у Фочи.

 

Поделите: