Search
Close this search box.

ТЈЕНТИШТЕ-СТЈЕЦИШТЕ МЛАДИХ ИЗ РЕГИОНА

Више стотина младих из свих градова Српске, БиХ, Србије и региона стигло је на Тјентиште гдје се  одржава трећи омладински фестивал „ОК Фест“ на којем ће и ове године наступити најпопуларније регионалне звијезде. Током три дана фестивала млади ће, осим у музичком дијелу програма, да уживају и у пратећим садржајима, рафтингу Таром-најдубљим кањоном у Европи, планинарењу, шетњи атрактивним дестинацијама Сутјеске, гледању филмова под отвореним небом у сарадњи са Операцијом кино.

Тјентиште је главно стјециште младих са простора некадашње Југославије који ће уживати у богатом и разноврсном програму ОК фестивала.  Са три бине на три локације све до недјеље одзвањаће звуци класичне и техно музике и непревазиђеног рокенрола.

Најбоља забава резервисана је за главну бину на којој су већ наступили “Бабе”, Влатко Стефановски и “Лајбах”. Забаве и садржаја неће недостајати ни у дневном програму.

-Ми смо већ дочекали на стотине наших гостију, све је попуњено. Наредна два дана очекују нас концерти бендова Ху Си, Коља и Горбовласници, Бајага и инструктори, затим Едо Мајка, Култур Шок и Вива Вокс. Одлична забава нас чека и на рилекс стејџу,  али и на бини ОК кампа, а сви наши посјетиоци уживаће испред хотела “Младост” у свјетским и европским филмским пројекцијама које припремају наши партнери Сраајево филм фестивал и Операција Кино. У сваком случају три дана незаборавне забаве у срцу природе препуне адреналина, авантуре  и добре музике-рекла је за Каролина Каралић, портпарол “ОК Феста”.

Заинтересованост за овогодишњи ОК Фест премашила је очекивања и самих организатора фестивала који  од почетка имају намјеру да својим садржајем и програмом врате стари сјај НП Сутјеска. Због богатства садржаја али и озбиљности организације  овај фестивал уврштен је у календар најзначајнијих регионалних дешавања овог љета. Пријатељ и спонзор ОК феста су компанија М:тел и Нектар пиво. И ове године значајну подршку организацији ОК Фестивала пружила је општина Фоча.

Поделите: