Search
Close this search box.

ДОМАЋА СУТЈЕСКА ТРИЈУМФОВАЛА НАД ЗВЕЗДОМ

Сусретом Црвене звезде и домаће Сутјеске у Фочи је почео 11. међународни омладински турнир у фудбалу „Фудбал френдс“ . У изузетно занимљивом мечу домаћин је обрадовао своје навијаче савладавши вршњаке славног београдског клуба резултатом 3:2.

Са два поготка јунак меча био је нападач Сутјеске Владан Даниловић.

-Од малена сам сањао да играм против Црвене звезде, маштао сам о томе, а сан ми се управо испунио на домаћем терену. Нисам се надао да ћу дати два гола, свака част мојим саиграчима, дали смо све од себе-истакао је Даниловић.

Са два играча мање фудбалери Црвене звезде успјели су да дају два гола.  За побједу им је ипак недостајала спортска срећа.

-Домаћин је желио више од нас побједу и заиста су нас заслужено и побиједили-рекао је Милош Николић, фудбалер Црвене звезде.

Поред Црвене звезде и домаће Сутјеске на турниру у Фочи учествују млади фудбалери, до 17 година, „Војводине” из Србије, “Ријеке” из Хрватске, “Олимпије” из Словеније, “Будућности” из Црне Горе,  тимова из БиХ – “Сарајева” и “Жељезничара”. Организатори 11. „Фудбал френдса“ су општина Фоча , Асоцијација“Фудбал френдс” из Београда, Спортски савез Фоче и ФК “Сутјеска, а покровитељи општина Фоча и Министарство породице , омладине и спорта РС.

Поделите: