Search
Close this search box.

НАЧЕЛНИК МАШИЋ ПОКЛОНИО 200 КАРАТА МАТУРАНТИМА ЗА КОНЦЕРТ ЏЕНАНА ЛОНЧАРЕВИЋА

Начелник општине Фоча Радисав Машић поклонио је данас 200 карата свим фочанским матурантима за концерт Џенана Лончаревића, који ће вечерас, у 20 часова, бити одржан у градској спортској дворани.

Честитајући матурантима завршетак наставе и пожеливши им успјех у будућем наставку школовања, начелник Машић, рекао је да је овај гест годинама устаљена пракса актуелне власти и истакао је да је намјера да матуранти заједно иду на концерт, као што заједно иду и у школу, јер је музика увијек спајала људе.

-Ми смо и прошле године даривали матуранте каратама за концерт у поводу Дана наше општине, ту праксу и даље настављамо. Свим матурантима смо поклонили карте са жељом да буду на концерту и да уживају,  и искрено се надамо да ће они своја знања уградити у нашу општину како би свима нама било боље, а такође честитке и њиховим родитељима, јер су им дјеца затворили једно, а отварају ново поглавље живота –истакао је Машић.

Фочански матуранти поздравили су гест општинара и кажу да је концерт Џенана Лончаревића идеална прилика да прославе завршетак средње школе.

-Диван гест, презадовољни смо и идемо на концерт, очекујемо супер атмосферу, гдје ћемо сви уживати-каже матуранткиња Марија Пејовић.

Са Маријом сагласни и њене колеге Предраг Милић и Ирена Томовић који кажу да се очекује да сви матуранти буду вечерас на окупу у дворани.

Матуранти, иако срећни, свјесни су да у њиховим животима почиње нови период који носи и нове обавезе. Ипак, вечерашњи концерт Џенана Лончаревића, као и наредне дане, искористиће да уживају у музици, пјесми и заједничком дружењу ван школских клупа.

Поделите: