Search
Close this search box.
ОПШТИНА ФОЧА
ИЗБОРНА ЈЕДИНИЦА 166 ФОЧА

ПЛАН ИЗЛАГАЊА ИЗВОДА ИЗ ПРИВРЕМЕНОГ БИРАЧКОГ СПИСКА

 

План излагања извода из Привременог бирачког списка за Основну изборну јединицу 166 Фоча (у даљем тексту: План) утврђује начин обавјештавања јавности и бирача Основне изборне јединице 166 Фоча о трајању излагања извода из Централног бирачког списка за Основну изборну јединицу 166 Фоча са стањем на дан расписивања Општих избора 2022. године, као и мјестима на којим ће извод из Централног бирачког списка бити изложени, односно доступни јавности.

Излагањем извода из Привременог бирачког списка за Основну изборну јединицу 166 Фоча на увид јавности обезбјеђује се држављанима Босне и Херцеговине уписаним у Централни бирачки списак за Основну изборну јединицу 166 Фоча да остваре приступ, увид и провјеру својих података у Централном бирачком списку и изврше исправку или допуну својих података код надлежног органа, као и да расељена лица остваре бирачко право уз евентуалну промјену бирачке опције у Центру за бирачки списак, а све у сврху израде коначног извода из Централног бирачког списка за Опште изборе 2022. године.

Изводи из Привременог бирачког списка биће изложени на увид јавности у трајању од 30 дана, у периоду од 04. јуна 2022. године до 04. јула 2022. године.

ОДАБЕРИТЕ ИЗБОРНУ ЈЕДИНИЦУ И КЛИКОМ НА ЊУ ОТВАРА ВАМ СЕ ДОКУМЕНТ СА СВИМ ГЛАСАЧИМА У ТОЈ ИЗБОРНОЈ ЈЕДИНИЦИ

Поделите: