Search
Close this search box.

СДП-СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКА ПАРТИЈА БОСНЕ И ХЕРЦЕГОВИНЕ

#КандидатПозиција на листиБрој гласова%Мандат
1МУЛАХАСАНОВИЋ АВДО13944,83 
2ЧАУШЕВИЋ АМИР33540,23 
3ШУКАЛО ЛУТВИЈА71314,94 
4ЧОРБО САФЕТ41011,49 
5ЧАУШЕВИЋ БЕЛМА131011,49 
6БОСТАНЏИЋ ФАДИЛА8910,34 
7ГЛИБО САМИЈА266,90 
8БАЈИЋ СУВАДА533,45 
9КРШО РЕШАД655,75 
10КОСТОВИЋ АМЕРА933,45 
11ШЉИВО ФУАД1044,60 
12ПОПОВИЋ БИЉАНА1166,90 
13БАЈИЋ ИБРО1233,45 
14МУСЛИЋ ЕНЕС1489,20 
15ФУЛУРИЈА РУСМИР1578,05
Поделите: