Search
Close this search box.

ЗАВИЧАЈНИ СОЦИЈАЛДЕМОКРАТИ

#КандидатПозиција на листиБрој гласова%Мандат
1ФИЛИПОВИЋ СРЂАН100,00 
Поделите: